Louise Pil, MD

Jeg er uddannet speciallæge i almen medicin og har erfaring fra Danmark, Norge og Grønland.

Jeg er passioneret omkring at hjælpe den enkelte med at leve et sundere liv og dedikeret til Integreret medicin.

I 2017 færdiggjorde jeg Fellowship in Integrative Medicine fra University of Arizona – et 2 årigt intensivt program, ledet af den anerkendte amerikanske læge Andrew Weil.

Integreret Medicine tilbyder banebrydende ændringer og indeholder værktøjer, som kan være med at hjælpe sundhedsvæsenerts udfordringer.

I mit virke bruger jeg min baggrund som eliteløber, min erfaring som træner og det at jeg i et elitemiljø har haft tæt kontakt med forskellige fysioterapeuter, massører, læger, behandlere og andre sundhedsfaglige. Jeg har stor erfaring med sportsskader.

Jeg har erfaring med adskillinge forskellige mind-body metoder, akupunktur, Body SDS og er uddannet i Hearth Math.

Jeg bruger i det daglige ultralyd til at skabe bedre patientsflows og diagnostik og underviser andre læger i brug af Point Of Care Ultralyd (POCUS).

Jeg er medstifter i Sunde Unger, en online portal designet til at hjælpe med at skabe sunde børn og som indeholder værktøjer der lærer børn, familier og institutioner at skabe ro og håndtere stimuli i en stresset hverdag – sundeunger.com

Privat er jeg er gift med Daniel Petrovic som er uddannet hos Body SDS og driver DanielTreatments, sammen har vi to børn.

Midt mellem to verdener

“Min mand er min mand og far til mine børn, men han er også en af de dygtigste terapeuter jeg kender.

Vi har gennem årene haft et stort samarbejde omkring patienter/klienter og sparrer dagligt om behandlingstiltag. Vi mødtes oprindeligt i et forsøg på at skabe bro mellem lægestudiet og den alternative verden, og det er stadig i det rum vores faglige udveksling foregår.

Han har efterhånden et udførligt og sjældent indblik i den klassiske lægekunst, og jeg har fået en grundig indførelse i kropsterapiens verden. Jeg sidder fortsat i dag tilbage med stor beundring for, hvordan relativt simple tiltag med udgangspunkt i kroppen, kan give resultater jeg ikke kan drømme om med min klassiske værktøjskasse eller medicinske tilgang. Min uddannelse i integreret medicin har bidraget til at forstå de mange validerede behandlingsmuligheder uden medicin.

Min fornemste opgave er at hjælpe dig til at udnytte dit fulde potentiale og finde de rigtige redskaber hertil. Jeg hjælper dig til at navigere mellem kosttilskud, bevægelse, alternative behandlinger mm. Vi finder sammen de tiltag der er nødvendige for at du kan løfte din sundhed til rette niveau.”