Jeg tilbyder læge konsultationer med god tid

Jeg tilbyder konsultationer med fokus på hele dig. Jeg er uddannet på samme måde som din egen læge (specillæge i almen medicin) og har arbejdet flere år som praktiserende læge, jeg har derudover en videruddannelse i integreret medicin.
Hos mig betaler du for en konsultation og for min tid og for at vi kommer hele vejen rundt. Jeg har ingen aftale med sygesikringen.

Online konsultation

60 min. konsultation med opfølgning pr. tlf. efter 2-4 uger. I nogle tilfælde vil det ikke kunne gennemføres uden jeg har mulighed for at undersøge din krop – det afhænger lidt af det du søger hjælp for. Mange ting kan klares via video men nogle gange er der behov for at blive trykket på maven eller få målt et blodtryk.

Mulighed for tilkøb af laboratorietests (prisen ligger mellem 1.000-1.500 kr.)

Afklarende telefon samtale

Du bestiller en opringning fra mig (via kontaktformularen her) og jeg ringer dig op og sammen kan vi afgøre om en konsultation kan være noget for dig. 

Email konsultation

Enkelte spørgsmål på email. Her vil det dreje sig om velafgrænsede mere håndgribelige problemstillinger, kortere spørgsmål. Hvis jeg ikke mener dit spørgsmål kan besvares på email vil du få beaked herom og skal selvfølgelig ikke betale herfor.

Almindelige konsultationer

Har du behove for hjælp til et specifikt problem kan 15 min ofte være nok. Måske har dit barn fået et udslet og du har et aftalt møde eller du har behov for et råd, der kan klares over video.

Bestill tid til dette online, send en forespørsels hvis du ikke finder ønsket tid i online bookningen. 

Obs; selvom jeg forsøger at besvare alle henvendelser hurtigts muligt, bedes du tage kontakt til egen læge hvis det drejer sig om noget akut/livstruende. Jeg kan på ikke erstatte egen læge, men fungerer som et supplement.

Børneundersøgelser

Du kan også booke tid til børneundersøgelse af dit barn. Så booker du en fysisk tid og skriver børneundersøgelse i booking systemet.  Vi har god tid til at komme hele vejen rundt, allergier, intolerance mm,. Jeg tilbyder pt ikke vaccination, men har du et specielt ønske om dette så tag kontakt.

Priser

Første (online) konsultation – 60 min.
DKK 1.500
Inkludere grundig gennemgang af dig og din historik.
Vejledning i kosttilskud.
Skriftlig behandlingsplan.
1 telefonopfølgning ca 3-4 uger efter.

Opfølgende online konsultationer – 30 min.
DKK 1.000
Forudsætter første konsultation.
Uddybende problemstillinger.
Justering af plan, kosttilskud mm.
Mulighed for laboratorie test.

Afklarende telefon samtale
DKK 250

Email konsultation
DKK 500
Enkelte konkrete problemstillinger eller vejledninger.

Almindelig konsultation
DKK 500
15 min. konsultation i forbindelse med konkret problemstilling.

Børneundersøgelse, fysisk konsultation – 60 min.
DKK 1.500
Inkludere grundig gennemgang af dit barn.
Vi har god tid til at komme hele vejen rundt.
Taler også om allergier, intolerance mm.

 

Ønsker du en fysisk konsultation i min klinik i Slagelse kan det vælges når du booker, ønsker du en konsultation i København kan det gøres efter aftale. Kontakt mig her.

Information til andre behandlere

Jeg har mangeårig dybdegående erfaring i samarbejdet med flere forskellige alternative behandlingsmetoder, blandet body SDS’ terapeuter, akupunktører, osteopater, zoneteraputer mm. Har du brug for sparring i forhold til din klient (efter samtykke) eller mit syn på en konkret problemstilling kan vi tage en snak.

Jeg har gennem de side 12 år haft et tæt samarbejde med min mand Daniel der er uddannet hos Body SDS. Jeg har dybdegående kendskab metoden og vi har haft mange fælles klienter/patienter.

“Louise har vejledt mig i, hvilke vitaminer og mineraler jeg kunne prøve for at slippe af med mine cyklusafhængige hovedpiner. Nu har jeg taget de anbefalede vitaminer og mineraler i over et år og jeg har mærket en markant forbedring. Jeg har langt færre hovedpiner og dem jeg til tider får, er mindre kraftige. Louise har hele tiden været lydhør over for mine ønsker og har svaret på de spørgsmål som jeg har haft. Louise forklarer tingene på et “nede-på-jorden-sprog” og sikrer sig, at man har forstået det.

Jeg kan absolut anbefale Louise.”

– Gitte